Fra cykelmoster til Queen of Mountain?!? (Part 1-3).

En cykelmoster og en coach – hvad kan det blive til?

IMG_2784

I dette forår har jeg trænet markant anderledes end jeg har prøvet før, idet jeg de sidste 4 måneder har været “i stald” hos Frank Institute of Sports, hvor Mads Frank har planlagt min træning og coachet mig undervejs mod mit mål om at blive stærkere på bakker, og slå min tid til Grejsdalsløbet fra sidste år.

Jeg har nu været til sluttest og evaluering, og mit 4 måneders forløb med struktureret træning og coaching er slut.

img_3990.jpg

Det har været en rigtig spændende og lærerig rejse, hvor jeg har lært en masse nye træningsvarianter (læs intervaller)  at kende, har rykket mine fysiske grænser og min overbevisning om, hvad en cykelmoster kan præstere.

Jeg er nu overladt til mig selv og min egen selvdisciplin i forhold til at holde kæden stram og formen ved lige, og da jeg ikke har til hensigt at hælde de forgange 4 måneders træning og opbygning af grundform og styrke ud med badevandet, er der jo kun en vej frem… op på cykel og afsted!

Undervejs i forløbet har jeg skrevet 3 artikler til motionsfeltet.dk  og  feltet.dk som jeg samler her, hvis du har lyst til at læse om hele forløbet samlet, har misset en artikel undervejs, eller bare er nysgerrig på, hvorvidt sådan et forløb kunne være noget for dig.

Fra cykelmoster til Queen og Mountain?!? (Part 1) handler om opstart på forløbet, programlægning, målsætning, de første indtryk af struktureret og målrettet træning,  samt coaching. 

Fra cykelmoster til Queen of Mountain?!? (Part 2) er en løbsberetning fra dagen, hvor jeg skulle nå mit A-mål til Grejsdalsløbet 2019. Jeg kan godt afsløre, at der var en smule nerver på fra morgenstunden.

Fra cykelmoster til Queen of Mountain?!? (Part 3) handler om sluttest, resultater og evaluering af forløbet.

Uden af afsløre for meget, kan jeg godt sige at både cykelmoster og coach var tilfredse…

🚴🏻‍♀️  GOOD VIBES ONLY!!  🚴🏻‍♀️

 

PS: Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til forløbet, kan du skrive en kommentar herunder ⬇️.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s