MTB Klassikeren Assens – herlig dag på sidelinjen 😊 📸

Lørdag d. 9 februar stod den på MTB-løb arrangeret af MultiMotion//Assens. Jeg havde egentlig en intention om at få gang i min MTB i denne vinter, og havde også meldt mig til løbet.

MEN…

Det er som bekendt ikke altid det går, som præsten prædiker, og min MTB har holdt sig godt tør i skuret ind til nu, og derfor skulle jeg ikke køre ræs på sporet omkring Assens Stadion denne grå og fugtige lørdag eftermiddag.

MEN…

Da jeg ved, hvor god stemingen plejer at være til MTB klassikeren, trak jeg i stedet i det varme tøj, og tog en tjans som praktisk gris.

IMG_2633

Fællesskab og hygge

Traditionen tro startede dagen med, at vi der skulle klare dagens praktiske opgaver mødte ind kl.9 til kaffe og morgenbrød. Ud over fordelingen af opgaver, fik vi også lige opdateret hinanden lidt på de sidste nye – og måske et par gamle cykel-røverhistorer… og dem kan man vil ikke få for mange af 💬 😁 !?!!

Næste punkt på dagsordnen var at gøre dagens rute helt færdig med markeringer, oprydning af løse grene osv. Da den tjans var klaret, trak vi i de røde eller gule veste og nu var det tid tid at holde styr på fremmøde og parkering. Jeg nappede en parkeringstjans, og havde dermed fornøjelsen af at hilse de tilmeldte ryttere velkomne.

Da alle var vel ankommet, var det tid til at tulle lidt rundt og sludre med alle de herlige mennesker jeg kender, som havde lyst til at køre cykelløb i Assens.

SUPER HYGGELIGT!

IMG_2643IMG_2649IMG_2644

Seje kvinder på sporet

Faktisk havde en del kvinder fundet vej til Vestfyn, og det var en fornøjelse at se, hvordan både erfarne og “firsttimere” gik til stålet, gjorde deres bedste og kom i mål med smil på læben, sved på panden og godt smurt ind i mudder 💪👏.

Nyd lige de her billeder 📸 !!

IMG_2706

IMG_2718IMG_2692IMG_2708IMG_2732IMG_2742

IMG_2739

GOOD VIBES ONLY!!

IMG_2746

Imens rytterne knoklede på sporet, havde grillmestrene grillet pølser, og min opgave var nu at samle startnumrene ind igen – det var en mudret omgang, skulle jeg hilse at sige 😅.

Nu ventede præmieoverrækkelserne i de forskellige rækker inden den sidste oprydning kunne iværksættes.

Efter endnu er herlig dag i cyklingens tegn, dampede jeg hjemad ved 16-tiden, da jeg ventede knægten hjem fra træning i Odense. Mine forældre var søde at stå for transporten af ham 🙂👍, og så fik vi kabalen til at gå op endnu engang 🚗💨.

Alt i alt en herlig lørdag på Assens stadion, med hygge, fællesskab og rigtig god stemning – med og uden mudder…

 SEE YOU NEXT YEAR!

 

 

 

 

 

2 thoughts on “MTB Klassikeren Assens – herlig dag på sidelinjen 😊 📸

  1. Tina Dal Hansen siger:

    Fin beretning 😊 Godt arrangeret løb med en lidt udfordrende rute 🚴‍♀️. – det var dejligt du var der til at heppe på ruten 😊

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s