Verdensmesterweekend 😃

Her søndag eftermiddag, midt i herrernes lettere kaotiske linjeløb i silende regn – og pt. uden ordentlig TV-dækning, er der tid til lidt refleksion over den forgange weekend, der på mange måder har været god – ikke mindst for mit træningsmindset.

Lige så stille tyder det på, at der er ved at være hul igennem til kroppen igen… ikke sådan fuld skrue-agtigt, men dog fremgang i energien, når den bliver bedst om at arbejde, og det smitter af på humøret og lysten til at komme på cyklen 😃.

Inspireret af VM-stemningen har jeg i denne weekend også leget lidt VM… 😉

Lørdag tog jeg Yorkshire-rundstrækningen på ZWIFT på hometraineren, mens jeg så kvindernes landevejsløb med en pragtpræstation af Annemiek Van Vleuten, der erobrede guldet i suveræn stil.

img_4699

Jeg kan godt skrive under på, at den rundstrækning ikke er ret flad!

Det blev til  52 km med 931 højdemeter… 🚵🏻‍♀️

Jeg undrede mig godt nok også lidt over mit noget lave tempo, indtil jeg fik kigget på højdemeterne, der efterhånden godt kunne mærkes i stængerene.

img_4706-e1569766944197.png

Efter knap 4 omgange havde jeg trænet godt, synes jeg…. Kvinderne IRL nappede iøvrigt godt 75 km i samme tidsrum 😜.

Herrerne skal ud på ikke mindre end 9 omgange i dag 😱. Respekt, siger jeg bare!

Silende søndag 💦

I forhold til dagens træning og sammenfald med VM, var det vejret der var fællesnævneren denne gang… silende regn og en noget gennemblødt cykelmoster.

Da jeg havde været tidligt oppe – som i lidt over klokken 6 – og sende de her to gutter afsted til løb i Sønderborg, skyndte jeg mig ellers i cykeltøjet mens det endnu var tørvejr.

img_4693.jpeg

img_4702

Planen var at banke lidt rust af på sporet, og så ellers give den gas langs vandet på Thorø og ved jordbassinerne, som er mine suveræne MTB-yndlingsteder.

Det blev en herlig og friske tur med duften af hav og skum på bølgerne ved Thorø, og fart i cyklen på grusvejene ved jordbassinerne. Benene ville gerne arbejde med i dag, og var ikke så tomme og energiforladte som jeg har oplevet det i den forgangne periode.

Som I kan se her, var det ikke helt tørt, da jeg kom hjem igen; ⬇️

🎥 ➡️   Det holdt næsten tørvejr 😅

img_4704.jpg

Nu nærmere herrerne sig den absolutte finale med Mads P. i førergruppen, og jeg vil vende min fulde opmærksomhed tilbage til Yorkshire.

Fortsat god søndag!!

KOM SÅ DANMARK!! 🤞🏻 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s