Sidste kvinde på toppen vandt i dag 😃

Kan man egentlig vinde, når man overhovedet ikke kører løb og forøvrigt er dagens langsomste, tungeste, ældste og sidste rytter på toppen❓❓

JA!

Det kan man faktisk godt – man kan vinde over sin egen overbevisning om egen formåen, og når det sker, er det dælme godt nok en skøn følelse! 🙌

Det var faktisk slet ikke meningen at jeg skulle tid Odense og cykle i dag, da den stod på Long Slow Distance herhjemme i Assens, men jeg blev fristet over evne til en omgang søndags/kvindecykling hos Frank Institute of Sports med efterfølgende kaffe og cykelløb i fjerneren.

Efter en del træningstimer solo, trængte jeg egentlig også til at cykle lidt i selskab med andre end mig selv. Cyklen blev læsset og afsti afsted med cykelmosteren…

Fremme i Odense viste det sig, at vi bare var to kvinder i dag, nemlig Caroline, der står for kvindetræningen og jeg selv. Vi valgte derfor at slå os sammen med mændene, der satte kursen mod Vissenbjerg…

Long Slow Distance blev vekslet til bakketræning

Fremme i Vissenbjerg afslørede Mads dagens program, der stod på lead-out bakkeintervaller på Vissenbjergbakken 🤔.

Cykelmosteren blev en anelse betænkelig ved dagens projekt på den tohjulede…

Med gårsdagens træning i stængerne (30 x 30 sek. all out på BAKKE), var otte gange Vissenbjerg umiddelbart noget af en mundfuld at overskue.

img_3417

Desuden har jeg aldrig været op af denne fynske bakkespecialitet mere end èn gang ad gangen, så der var mentalt lidt langt til otte!!

Godt så!  Man kan jo heller ikke bare køre hjem igen, så der var kun en vej frem…. OP og OP og OP igen ↗️.

Efter første leadout stod det hurtigt klart, hvem der var sidst på toppen i dag, og jeg proklamerede hurtigt, at de andre da ikke skulle vente på mig, og at jeg iøvrigt ville være lykkelig, hvis jeg bare kunne få mig knoklet op fem gange.

Heldigvis stod Caroline ved min side – eller foran mig op af bakken, og inden vi så os om, var de første fire klaret… halvvejs kunne den mentale NEDtælling begynde ⬇️.

Med Caroline som indpisker, “lead-out” (mit tempo kan vist ikke helt retfærdiggøre en reel leadout 😆) og motivator klarede jeg dælme også de sidste fire gange op!!

🙌 Tusind tak for hjælpen, Caroline!! 🙌

Jeg måtte smile – og skære lidt ansigt –  på den sidste gang op, for jeg havde mod egen forventning klaret ALLE otte gange, og glæden boblede stille og roligt rundt i mit system.

Dagens træning blev en kæmpe mental milepæl – og uanset at jeg kom sidst op hver eneste gang, hvad puls, tempo eller hvilke som helst andre parametre man kan analysere på siger, vandt jeg bare i dag! Over mig selv – og det var så MEGA fedt!! 🎉

At vi så fløj hjem til kaffe og cykelløb af Middelfartvej med 35 – 40 km/t gjorde ikke dagen mindre god – med otte bakker i stængerne hang jeg stadig på hjemad med godt tempo.

😃 GOOD VIBES ONLY! 😃

img_3420

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s