Nu kommer foråret ☀️ – landevejen kalder 🚴🏻‍♀️💨

Hvis man som jeg er fuldstændig pjattet med at drøne rundt i lækkert spraglet lycra på to meget smalle dæk, er 1. april en afgørende dato, da den markerer starten på landevejssæsonen.

De dansk MAMIL’s (middle aged men i lycra) og flere og flere MAWIL’s (middle aged women i lycra) vælter ud på de danske landeveje som en flok kvier, der lukkes på græs…

For dælen… det er fedt at få den tunge vintercykel (MTB) og hometraineren byttet ud med landevejslynet 🚴🏻‍♀️.

Med forårets komme, slutter vintersæsonen, og for mit vedkommende slutter en vintersæson, der ikke har været helt som de forrige.

For det første er starten på landevejssæsonen afslutningen på mit første kvarte år som spinninginstruktør. Efter tre intense weekender i Århus i efteråret, hvor jeg blev uddannet hos PROBIKE EDUCATION, startede jeg et kvindehold op i Arena Assens Motion.

IMG_1937.jpeg

Det har været en super spændende rejse at finde mine ben som instruktør på spinningcyklen, og kvinderne på torsdagsholdet har givet den gas og været super søde til at give mig noget feedback på det jeg nu har udsat dem for undervejs 🙏.

Tak for turen, piger – fornøjelsen har været på min side 😃.

For nogen af os fortsætter det herlige fællesskab på landevejen, da vi har haft opstart i MultiMotion//Assens, hvor jeg tager mig af kvindeholdet. 10 friske kvinder mødte op til træning, og flere er muligvis på vej…

🙌🏻 GOOD VIBES ONLY!! 🙌🏻

Man har en plan…

… til den ændrer sig igen 😅, og sådan blev  det så med denne vinter.

Egentlig var min plan at gøre noget mere ved mine ret begrænsede evner på MTB’en,

men men men…

så kom Frank Institute of Sports som bekendt ind i billedet, og hermed fuldt fokus på målrettet træning på raceren (hometraineren)  mod forbedring af mine forøvrigt også begrænsede bakkeevner 😆.

IMG_2871.jpeg

Jeg har nu flyttet træningen helt udendørs, og har en måneds tid tilbage inden det endelige mål, som er Grejsdalsløbet d. 12/5.

Formen er blevet testet lidt af til forårets to første løb i hhv. Gran Fondo Jennum og Stjernetramp i Brobyværk, og det vil I kunne læse mere om inden længe på Motionsfeltet.dk.

Her vil jeg også følge op på, hvordan det har været at træne struktureret og målrettet, og hvad mit udbytte af forløbet med Mads Frank som coach har været.

Ud over Grejsdalsløbet har jeg planer om at skrive Fyn Rundt og Hjerterdametouren i løbskalenderen, og så venter en tur til Harzen med Team Motionsfeltet midt i maj…

Det tegner til at blive en god sæson… og jeg er KLAR!

Vi ses på landevejen!! 🤗

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s