Tak for tiden… ❤️💙

Nogen gange skal man huske at stoppe op og sige TAK 🙏, og en af de ting jeg er meget taknemmelig for, er den tid jeg har med mine store unger.

Med den alder de har, kan de efterhånden vælge ret frit, hvor meget tid de har lyst til at bruge med deres halvgamle forældre, og derfor er glæden ekstra stor, når jeg får den gave det er, at dele min glæde ved cyklingen med netop dem.

Magnus er startet på landevejen for et lille års tid siden, og Freja har netop besluttet at tage med i spinningsalen, når jeg er instruktør, og jeg nyder virkelig af have dem med og at være arkiv sammen med dem.

Freja og jeg deler en fælles interesse for musical, og vi tager i ny og næ på en lille tøsestorbytur, hvor vi hygger og shopper og er kulturelle. På sådan en tur ville Magnus lynhurtigt gå totalt kold, så der bliver han hjemme.

At vi nu også kan cykle lidt sammen i spinningsalen, synes jeg simpelthen er så top hyggeligt 😍.

(Og skulle hun blive fristet af en tur på hometraineren, hvor man jo kan se serier og cykle på samme tid, skal jeg straks give hende et kursus og stille grej til rådighed 😁).

 

Inden Magnus kom på cyklen, brugte han en stor del sin fritid foran computeren i en verden, hvor jeg måtte se mig hægtet af.

Nu, hvor vi kan cykle sammen, får jeg tid med ham i timevis af gangen, og når vi ikke cykler alt for hårdt, er der også tid til en god sludder, når vi nu alligevel sidder der side om side på landevejen, og jeg bliver simpelthen så glad af at have den tid sammen med ham. 😃

IMG_1224IMG_1482

I denne sæson har vi trænet sammen, kørt løb sammen og set cykelløb sammen, da vi tog på roadtrip til PostNord Danmark Rundt. HERLIGT!

IMG_0985IMG_1011IMG_1156IMG_1149

Inden længe flyver Freja fra reden og Magnus giver mig seriøst baghjul, og det er jo i grunden som det skal være, og derfor må jeg netop skynde mig at nyde vores fælles timer sammen NU.

❤️💙

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s