A “little” catch up… 📝

Som jeg skrev i min indledning, har jeg det sidste halve år været igang med at blogge på http://www.motionsfeltet.dk, og for at få ordenligt samling på sagerne her på siden, har jeg valgt at lave denne lille “catch up” på mine tidligere indlæg.

Artiklerne er linket på de enkelte billeder ⤵️.

Hele projektet med GOOD VIBES ONLY og Motionsfeltet.dk startede egentlig med en løbsberetning fra det føste løb jeg deltog i sammen med Team Motionsfeltet.dk, som jeg netop havde meldt mig ind i.

 

Da jeg sendte min løbsberetning om GRAND FONDO JENNUM ind til redaktionen på Motionsfeltet.dk, tog jeg chancen og bad dem give mig noget feedback på det jeg havde lavet, da jeg gik og puslede med idéen til den her blog, men endnu ikke taget det sidste skridt og givet den vinger.

Den helt korte version er, at responsen på min artikel endte ud i en aftale om at starte bloggen på deres hjemmeside, og derfra er det gået slag i slag, og jeg må sige, at det har været et begivenhedsrigt halvt år!

Da landevejssæsonen netop var begyndt, lå det lige for at starte med en status på vinterens træning, hvor der for mig havde åbenbaret sig en helt ny verden bestående at hometrainer og virtuel træning.

 

Team Motionsfeltet.dk…

Da jeg meldte mig ind i Team Motionsfeltet.dk, søgte jeg et fællesskab, som jeg gennem min tid med Team Giv Håb havde erfaret fandtes rundt om motionscykling. Et fællesskab hvor man med vidt forskellige baggrund, erfaring og alder mødes om det fælles tredje – glæden ved cykling, og det har jeg fået.

En grågrumset lørdag formiddag var der kaldt til fællestræning på Vestfyn…

 

Essensen af et cykelløb…

I forhold til de løb jeg har kørt og skrevet om, har jeg forsøgt at bekrive essensen af den oplevelse det enkelte løb har givet mig.

For selv om jeg er ret pjattet med et godt ræs, betyder cyklingen så meget mere end en rute, et antal kilometer og en sluttid for mig.

🚴 STJERNETRAMP i Brobyværk 60 km… ☀️

 

🚴 GREJSDALSLØBET 85 bakke-kilometer… 😬

🚴 HELNÆS VESTFYN TOURS 125 km…  💭

 

🚴 CYKELSTAFETTEN KOLDING – fælleskabet i centrum… 👨‍👨‍👧‍👧

 

🚴 HJERTERDAMETOUREN 100 KM… 💜

Kvinder kan også cykle!

Men hvordan ser cyklingens verden ud fra vores synsvinkel? Ikke nødvendigvis helt identisk med mændenes…

 

Fra ord til handlling – GOOD VIBES for women ONLY så dagens lys, og det et blevet til 2 events. Et i Assens i juni og et i Odense i september – og sikken en fest det blev!

 

Bagom Hærvejsløbet…

Da vi er flere der cykler i vores husstand, var det min mands tur til at have et større mål at træne efter i denne sæson, så jeg måtte følge med fra bagsmækken, da Multi Motion Assens drog af sted til Hærvejsløbet.

Et par af rytterne havde meldt sig på banen til at fortælle om deres forberedelser til løbet, og jeg havde allernådigst fået lov at komme med meldt mig som chauffør.

 

🚴 FRA VESTFYN TIL HÆRVEJEN…

 

🚴 RACEDAY…

 

Det dér med bakker…

🚴 PÅ BAKKETUR TIL VEJLE…

 

Kaptajnkursus – det havde jeg ikke set komme…

Når man har sagt A…

 

Mit kvindehold  i Multi Motion Assens havde debut i starten af august, og hold nu op en fornøjelse det har været at cykle med en flot gæve kvinder i højt humør i alt slags vejr. Det har været GOOD VIBES ONLY på den store klinge!!

IMG_1455.jpeg

Lige nu er der vinterpause, men vi fortsætter med cykling og girlpower igen til foråret, hvor jeg iøvrigt også skal på modul 2 i landevejsinstruktøruddannelsn ved DGI.

 

SOMMERFERIE – og cykelløb…

Uden at vi anede det, var vi så heldige at årets Giro Rosa for kvinder løb af stablen lige i vores område årets sommerferie til Italien. Det kunne vi da ikke gå glip af!!

🚴 PÅ TUR TIL GIRO ROSA…

 

What’s next?

Planerne for den kommende sæson er endnu ikke lagt fuldstændig, men helt aktuelt er jeg fornyligt blevet færdig med et kursus som spinninginstruktør ved PROBIKE EDUCATION, og skal have mit første hold for kvinder i Arena Assens Motion torsdag d. 15/11. Det kommer nok til at give en anelse sommerfugle i maven, men jeg glæder mig til at komme i gang med “sved på panden og smil på læben” 😅.

IMG_1677

Her på bloggen er der indlæg i støbeskeen om cykeltøj og  ZWIFT Academy… og derud over ved man jo aldrig hvad fremtiden bringer… det har det her halve år i hvertfald til fulde levet op til for mit vedkommende!!

Jeg håber nu blot at I har lyst til at følge med videre – og smid endelig en kommentar hvis I har noget på hjerte 🙏.

Husk at store og små mål der er nået, sejre der er vundet,  bakker der er bekæmpet eller bump på vejen, der er jævnet ud må der berettes om og prales med her…

GOOD VIBES ONLY!!

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s